De Pauwel - De Pauwel - Nieuwsbouwproject in het hart van Amsterdam

De Pauwel

Oostenburg was eeuwenlang het centrum van de handel en de industrie in Amsterdam. Hier meerden de schepen van de VOC af om hun kostbare ladingen te lossen, hier werden machines en locomotieven gebouwd.

Nu wordt Oostenburg een woonwijk waar Amsterdam nog echt Amsterdam is: stoer, avontuurlijk en charmant.

In het hart van Oostenburg realiseert VORM een gebouw met drie appartementen: De Pauwel. U kunt kiezen tussen appartementen van 78 m2 en een penthouse van 149 m2. De appartementen hebben een ruime woonkamer met een open keuken, twee royale slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair. Het penthouse heeft daarnaast twee buitenruimtes, en u kunt zelfs het dak laten inrichten als terras.

De Pauwel telt slechts drie appartementen: de schaal is klein, dus de mogelijkheden zijn groots.

De woningen zijn standaard afgewerkt met een complete keuken en de badkamer en toilet zijn voorzien van tegels en sanitair. U kunt in de showroom de woning uiteraard compleet naar eigen wens laten inrichten. Indien u dit wenst kunnen onze interieurarchitecten met u meedenken om het appartement compleet aan uw wensen te laten voldoen.

Op deze website informeren we u in een vroeg stadium over dit bijzondere project. Dat betekent dat de planning nog niet tot op de dag bekend is. Gaat u er vooralsnog vanuit dat u eind 2020 kunt beschikken over uw appartement in De Pauwel.

Wilt u een bericht ontvangen zodra er meer details bekend zijn? Schrijf u in voor de nieuwsbrief over Wonen op Oostenburg.

Partners